avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

O-projektu-1288880009.jpg

Mislim na naravo. Živim zdravo.

Lifestyle natural je nacionalno, neprofitno gibanje za ljudem, živalim in okolju prijazen način življenja, ki zagotavlja kanal za mreženje in izmenjavo kakovostnih informacij, v sodelovanju s podporniki Fundacije Utrip humanosti pa osrečuje pomoči potrebne posameznike, skupine, pomaga živalim in rešuje okoljske probleme.

Naš glavni komunikacijski kanal je spletno omrežje www.l-n.si z več kot 21.000 registriranimi uporabniki in četrtkovim e-časopisom na 17.000 naslovov. Na njem se lahko registrira vsakdo (posameznik, skupina, podjetje, institucija ...) in objavlja zanimive, poučne, slastne, zelene ... vsebine o kulinariki, zdravju, življenjskem stilu, aktivnem življenju, turizmu, ekonomiji in okolju.

Aktivni smo tudi v realnem življenju na dogodkih po Sloveniji; izvedli smo ločevanje odpadkov na Škisovi tržnici 2010, tridnevni dobrodelni festival Dobri utripi 2010 v Celju (kjer smo zbrali preko 17.000 evrov sredstev za mlade, obolele za rakom), decembrsko dobrodelno rokometno tekmo za socialno ogroženo družino, 3. Humanitarni tek/hojo v boju proti debelosti 2011, kjer smo za štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti zbrali še dodatnih 2000 evrov. Za nami je tudi že drugi tridnevni  festival Dobri utripi 2011, s pomočjo katerega smo za študjisko leto 2011/2012 podelili novih 9 štipendij za mladostnike obolele za rakom. Za nami je tudi že prvi letošnji dobrodelni dogodek 4. Humanitarni tek/hojo v boju proti debelosti, s katerim smo za štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti zbrali 1104  evre. V polnem teku pa so že prirprave na 1. Dobrodelni tek Migaj z mano Velenje, Dob'r tek - zdrav tek, ki se bo odvil 9. junija ob Škalskem jezeru v Velenju.  Za vse sladokusce in ljubitelje dobre ter zdrave hrane 6. junija prirejamo dobrodelni kulinarični večer s spremlajvo Zorana Predina. Še naprej razvijamo tudi projekt Okusi deželo v sklopu katerega smo že Izvedli serijo nacionalnih konferenc na temo zdrave prehrane.  Ndgrajujemo izjemno odmeven projekt  Zelena delovna mesta, v sklopu katerega so se že, in se še bodo odvile razne konference, delavnice, predavanja in predstavitve dobrih praks doma in v tujini. Jeseni bomo znova pripravili nepozabno dobrodelno zabavo in verjamemo, da se nam boste na Dobrih utripih 2012 pridružili tudi vi.Naši ambasadorji so Peter Poles, Iris Mulej, Uroš Perić, Rokometaši RK Celje Pivovarna Laško, Andraž Hribar, Tadej Toš, Jure Košir, Neisha, Žana Povše, Boštjan Romih.

Ker lahko k boljši vsebini in projektom s svojim znanjem in izkušnjami prispevaš tudi ti ter tako vplivaš na boljši jutri, te vabimo, da se nam pridružiš v projektu naravnega, zdravega in družbeno odgovornega življenja!

Za vprašanja, pohvale, pripombe, predloge ali klepet nam lahko pišeš na info@l-n.si ali nas pokličeš na 031-657-605. Poišči nas tudi na Facebooku na Facebook.com/LifestyleNatural, Facebook.com/ZdraviRecepti in Facebook.com/verde.vita ter postani naš/a prijatelj/ica!

Tvoja zelena ekipa: Jasmina Roter (jasmina@l-n.si), Gašper Puhan (gasper@l-n.si), Vita Omladič Puhan (vita@l-n.si) in drugi prijazni prostovoljci.

Prenesi si našo zloženko: tukaj.
Če potrebuješ naš logotip, je na voljo TUKAJ.
Tukaj lahko prebrskaš objave za medije.

banner-ekipa-1306152652.jpg

banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta