avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

 Utripamo

DOBRI UTRIPI 2012. 
DOBRODELNI UTRIPI V ŽALCU IN CELJU.

Jeseni smo s podporniki Fundacije Utrip humanosti organizirali že tretji večdnevni dobrodelni utrip, dogodek, ki je prek druženja, sprostitve, umetnosti in zabave povezal množice.

Ker je smeh pol zdravja, zdravje pa je naše največje bogastvo, je Fundacija Utrip humanosti letošnje Dobre utripe dodobra začinila prav s smehom. Dobre utripe 2012 je v začetku oktobra odprl smešno STAR in ganljivo FOTR, Janez Hočevar – Rifle v monokomediji Star fotr. Dobrodelen smeh se je razlegal tudi dva tedna kasneje, ko so na oder stopili  Jonas Žnidaršič, Jure Godler in Jože Robežnik, v komediji Moja dežela. Tako se je skozi smeh, ob podpori izvrstnih slovenskih umetnikov v štipendijski sklad za mladostnike obolele za rakom zbralo 8.334,00 EUR.

Jesensko dobrodelno utripanje se je sklenilo z veličastnim koncertom  Vlada Kreslina z Beltinško bando in Malimi bogovi, ki ga je  organizirala Regionalna tiskovna agencija RTA. Velikemu slovenskemu glasbeniku se je na odru pridružila štipendistka Fundacije Utrip humanosti Staša Amon in skupaj sta zapela zimzeleno uspešnico »Od višine se zvrti«. S čudovitim glasbenim večerom se je v štipendijski sklad zbralo še dodatnih  577,50 EUR.


V letu 2012 smo utripali še na .....

... 4. Humanitarnem teku/hoji v boju proti debelosti,  Zdravo hujšam in v štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti primigali 1.104,00 evre.

... 1. Dobrodelnem teku Migaj z mano Velenje, Dob'r tek – zdrav tek, kjer smo s tekom v dežju in obilo dobre volje v štipendijski sklad za mladostnike, obolele za rakom, zbrali 614,00 evrov.

... Dobrodelnem kulinaričnem večeru v spremljavi Zorana Predina, kjer smo se poigrali s tradicionalnimi slovenskimi jedmi v novi, sodobni »preobleki«. Dokazali smo, da se, ko si užitki okusov in dobra srca podajo roke, pišejo srečne zgodbe, jasnijo obrazi in rišejo nasmehi. Za štipendiste Fundacije Utrip humanosti smo zbrali 1.114,47 evrov.

… 1. Dobrodelni tek Migaj z mano Žalec, Tečem in pomagam, kjer smo s tekom in druženjem v idiličnem objemu baročnega dvorca Novo Celje v štipendijski sklad zbrali 696 evrov.

 

Utripali smo … oktobra 2010 in 2011 ter podelili 19 celoletnih štipendij

Z ambasadorji Fundacije Utrip humanosti, s številnimi umetniki (glasbeniki, gledališčniki in fotografi), sponzorji, donatorji, prostovoljci in drugimi podporniki Dobrih utripov, smo že dvakrat združili moči in skupaj pomagali mladim, obolelim za rakom.

V letu 2010 zbranih več kot 17.000,00 EUR in podeljenih 10 celoletnih štipendij

Preko fotografske razstave z licitacijo umetniških del in koncertom Uroša Perića, gledališke predstave Nevarno razmerje z Aleksandro Balmazović in Petrom Musevskim, glasbenega rock spektakla z Elvis Jackson, ICE, Tide, Adam in Saxotoxin ter številnih sponzorjev, donatorjev in prostovoljcev, smo v letu 2010 zbrali preko 17.000,00 evrov, s katerimi smo mladim, obolelim za rakom, podelili deset celoletnih štipendij.

V letu 2011 zbranih več kot 12.500,00 EUR in podeljenih 9 štipendij

Ob smehu, ki je napolnil dvorano II. Slovenskega tabora Žalec ob spremljanju gledališke predstave Lada Bizovičarja – Fotr, z velikim narodno-zabavnim spektaklom priznanih slovenskih ansamblov ter s pomočjo sponzorjev in donatorjev smo v letu 2011 zbrali več kot 12.500,00 evrov in mladim, obolelim za rakom podelili 9 celoletnih štipendij.

 

Fundacija Utrip humanosti,
ustanova za spodbujanje in zagotavljanje bolj zdravega, naravnega
in varnega načina življenja prebivalcev Republike Slovenije
Novo Celje 9, SI 3301 Petrovče

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 031 326 056 in e-mail naslovu info@l-n.si.

O Fundaciji Utrip humanosti
V okviru trajnostnega razvoja Fundacija deluje na področju dobrodelnosti, promovira vrednote solidarnosti in pomoči, ter na tak način prispeva k boljši, prijaznejši družbi in bolj zelenemu naravnemu okolju. O svojih aktivnostih obvešča na www.l-n.si, zelenem spletnem socialnem omrežju lastnega neprofitnega projekta Lifestyle natural – Naraven stil življena. Več o Fundaciji.

logo

Dobri utripi

Utripali smo

banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta