avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Štipendijski sklad Fundacije

Javni poziv za dodelitev štipendij »Utrip humanosti 2015« dijakom in študentom, obolelim za rakom, za šolsko/študijsko leto 2015/2016.

Fundacija Utrip humanosti z dnem 10. november objavlja Javni poziv za dodelitev štipendij »Utrip humanosti 2015« dijakom in študentom, obolelim za rakom, za šolsko/študijsko leto 2015/2016, s katerim želi mladim, obolelim za rakom, olajšati pot do samostojnosti in graditi most do izobrazbe.

Izobrazba je v prvi vrsti pogoj za oblikovanje osebnosti v najširšem pomenu ter ustvarjanje zrele in pozitivne samopodobe. Izobrazba je tudi izjemnega pomena pri iskanju zaposlitve, ki zagotavlja materialno varnost, slednja pa olajša nadaljnji osebnostni razvoj posameznika. Mladi, ki se soočajo z boleznimi, na poti do samostojnosti potrebujejo več opore in podpore, zato se je Fundacija odločila, da jim s štipendijami vsaj malo olajša težak vsakdan.

Na razpis se lahko do 20. novembra do 9. ure prijavijo vsi dijaki in študentje, državljani RS s stalnim prebivališčem v upravnih enotah Celje, Hrastnik, Laško, Mozirje, Slovenske Konjice, Šentjur pri Celju, Šmarje pri Jelšah, Trbovlje, Velenje in Žalec, ki so oboleli za rakom, ter zaprosijo za štipendijo, ki jo bodo prejemali 10 mesecev.

Poglejte si besedilo poziva ter si prenesite obrazec - vlogo za štipendijo - in si pri izpolnjevanju pomagajte z navodili:

JAVNI POZIV

VLOGA ZA ŠTIPENDIJO

NAVODILO ZA IZPOLNJEVANJE

 


banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta