avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Donacije

»Vsak dan je nova priložnost za utrip humanosti. Čutite jo z nami.«

Fundacija Utrip humanosti na dobrodelen način promovira vrednote solidarnosti in pomoči ter tako prispeva k boljši, prijaznejši družbi, hkrati pa stremi k bolj zelenemu okolju in trajnostnemu razvoju. Skupaj z nacionalnim, neprofitnim gibanjem Lifestyle Natural – Naraven stil življenja pripravlja in izvaja različne dobrodelne akcije in druge vsebine, preko katerih izpolnjuje in širi svoje poslanstvo – ljudem, živalim in okolju prijazen način življenja ter pomaga uresničevati želje tistim, ki potrebujejo pomoč.

Izobrazba je v prvi vrsti pogoj za oblikovanje osebnosti v najširšem pomenu ter ustvarjanje zrele in pozitivne samopodobe, je tudi izjemnega pomena pri iskanju zaposlitve, ki zagotavlja materialno varnost, slednja pa olajša nadaljnji osebnostni razvoj posameznika. Mladi, ki se soočajo z boleznimi, na poti do samostojnosti potrebujejo več opore in podpore, zato se je Fundacija odločila, da mladostnikom obolelim za rakom s štipendijami pomaga graditi most do izobrazbe. V štipendijski sklad namenjen za štipendiranje dijakov in študentov, ki se borijo s to zahrbtno boleznijo, se sredstva zbirajo z različnimi dobrodelnimi dogodki in aktivnostmi.

Če želite pomagati Fundaciji Utrip humanosti pri uresničevanju poslanstva lahko :

Fundaciji zaupate 0,5 % svoje dohodnine,

ki jo kot donacijo davkoplačevalci namenimo neposredno za delo splošno-koristnih organizacij, namesto v proračun Republike Slovenije. Na objavljenem seznamu upravičencev teh donacij je tudi Fundacija Utrip humanosti; Ustanova za spodbujanje in zagotavljanje bolj zdravega, naravnega in varnega načina življenja prebivalcev Republike Slovenije (Uredba o namenitvi dela dohodnine za donacije).

Če verjamete v naše poslanstvo in podpirate naše delo, izpolnite obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine. Vpiši naše polno ime: Fundacija Utrip humanosti; Ustanova za spodbujanje in zagotavljanje bolj zdravega, naravnega in varnega načina življenja prebivalcev Republike Slovenije, in davčno številko Fundacije: 50452983. Izpolnjen obrazec pošljite na pristojni davčni urad.

banner-dohodnina-LN-1355296512.jpg

Obrazec za namenitev dela dohodnine najdete TUKAJ.

Fundaciji Utrip humanosti lahko pomagate tudi z donacijo in nakazilom

na transakcijski račun: IBAN SI56 0510 0801 3072 197, odprt pri Abanka Vipa d.d.; Sklic: 000 88747

poloznica-1354803957.jpg

 

Vabimo vas, da svojo dobrodelnost ovekovečite s podarjenim denarjem preko sms -a.

banner-sms-1317646382.jpg

 

Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija - za Utrip humanosti:

- uporabniki SIMOBIL tukaj,

- uporabniki MOBITEL tukaj,

- uporabniki TUŠ MOBIL tukaj.

 

Z vašo podporo bomo lahko naredili še več, predvsem pa bomo lahko pomagali še več posameznikom in ranljivim skupinam.

banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta