avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

CITYBAND 2017 - Natečaj za neuveljavljene glasbene skupine

Nakupovalno središče Citycenter Celje razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine.

Najboljša po mnenju strokovne žirije bo osvojila nastop na velikem glasbenem dogodku ob koncu šole, 9. junija 2017, na Glavnem trgu v Celju in dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju "poslušalcev" pa prav tako nastop na omenjenem glasbenem dogodku in darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.

V sklopu CITYBAND 2017 nudimo možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da si preko tega razpisa zagotovite javni nastop in se predstavite pred občinstvom, ter osvojite eno od privlačnih nagrad.

Strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala svojega zmagovalca, "poslušalci" pa preko Citycentrove facebook strani svojega. Oba se bosta 9. 6. 2017, predstavila na veliki glasbeni prireditvi ob zaključku šolskega leta, na Glavnem trgu v Celju.

Prijave pošljite najkasneje do petka, 12. 5. 2017. Zmagovalca bosta o osvojenem naslovu obveščena najkasneje do 26. 5. 2017.

KAKO se lahko PRIJAVITE?

Prijave pošljite najkasneje do petka, 12. maja 2017. Prijavo lahko oddate na 3 načine:

  • po pošti, s pripisom na kuverti "Razpis za glasbene skupine CITYBAND 2017" pošljite na naslov: Citycenter Celje, Mariborska cesta 100, 3000 Celje
  • po e-mailu na nena.horvat@city-center.si s pripisom "Razpis za glasbene skupine Cityband 2017", v priponki je lahko datoteka do 1MB

Datum
12. maj 2017 ob 23:59
Kraj
Mariborska cesta 100, 3000 Celje
Organizator
Citycenter Celje

oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
O avtorju
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta