avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Čajanke društva Srečališče

Društvo Srečališče prireja tri čajanke. Udeležba na dogodkih je brezplačna, zaželjeni so prostovoljni prispevki.

1.) 5. 3. 2015 ob 17.00 uri - Čajanka o akupunkturi, gostja: zdravnica, akupunkturistka Aleksandra Bola Natek, dr. med., spec. gin.

Akupunktura ali zhen jiu je metoda zdravljenja, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Temelji na teoriji akupunkturnih meridianov, ki potekajo vzdolž telesa in po katerih naj bi se pretakala življenska energija či. Ime izhaja iz latinskih besed aku (igla) in »pungere« (zabosti). Sama metoda je pomemben del stare in sodobne kitajske medicine in velja za enega najstarejših postopkov zdravljenja nasploh. V 20. stoletju so jo počasi sprejeli v zahodno medicino kot alternativno metodo zdravljenja.

2.) 17. 3. 2015 ob 17.00, Čajanka o transmisijski meditaciji, gostja: Mira Iskrač

Transmisijska meditacija je preprosta oblika skupinske meditacije, in hkrati močna metoda osebne rasti. Namenjena je preoblikovanju duhovnih energij, ki med meditacijo tečejo skozi skupino, s čimer se jim zniža vibracija in tako postanejo uporabne za človeštvo. Je kombinacija karma joge (joge služenja) in laja joge (joge enegije ali čaker). Za njeno izvajanje ni potrebno niti predznanje, niti prepričanje, le odločitev za sodelovanje pri dovajanju svetlobe v zunanji in notranji svet. Na svetu deluje na stotine transmisijskih skupin, ki tako tvorijo mrežo luči na planetu.

3.) 27. 3. 2015 ob 17.00 uri - Čajanka o homeopatiji,  gost: zdravnik homeopat Živan Krevel, univ. dipl. biolog in dr.med.

Homeopatija je empirični in celostni sistem zdravljenja, ki ga je pred 200 leti utemeljil nemški zdravnik dr. Samuel Hahnemann. Pri homeopatskem zdravljenju se uporabljajo t.i. potencirana zdravila rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora. Preizkušena so na zdravih prostovoljcih. Predpisujejo se posamično v skladu z načelom podobnosti (Similia similibus curentur - podobno se lahko zdravi s podobnim).

Datum
5. marec 2015 ob 17:00
Datum zaključka
27. marec 2015 ob 17:00
Kraj
Vodnikova 13, 3000 Celje
Organizator
Društvo Srečališče

oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
O avtorju
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta