avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Katarina Čas, nova ambasadorka

Pod taktirko Petra Polesa in ob glasbeni spremljali pevke Raiven so ustvarjalci in prijatelji znamke Mercedes-Benz otvorili šesto edicijo Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki je te dni polnila strani medijev. Portal Luksuz.net tokrat predstavil svoj pogled na modne piste.

Priloge
slika
Mercedes in njegovi lepotci
slika
Sari Valenci
slika
Katarina Čas

V prvem aktu se je po modni pisti v družbi modelov, oblečenih v priznane blagovne znamke XYZ Premium fashion store, zapeljal predstavnik nove generacije razreda A. Prvi ogled nove podobe in zmogljivosti je spremljalo tudi razkritje njegove nove ambasadorke. Katarina se dogodka sicer ni mogla udeležiti, saj je njena kariera močno povezana s tujino. Poseben komentar o visoki modi na portalu Luksuz.net.

Katarina Čas, mednarodno uveljavljena filmska in gledališka igralka, je za Tomažem Kavčičem, lastnikom Gostilne pri Lojzetu na Zemonu in Anžetom Kopitarjem, prvim slovenskim hokejskim igralcem, postala tretja ambasadorka in prva ženska v vrsti moških predstavnikov. V družbi Autocommerce, so Katarino Čas po skrbnem in dolgotrajnem procesu izbrali, ker s svojim predanim delom, prepoznavnostjo in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz. Menda je model avta samosvoj in točno take lastnosti naj bi imela Katarina, zato je kot nalašč primerna za Mercedesovo ambasadorko.

Modni del večera je zaznamovalo več kot trideset izhodov in modnih kombinacij oblačil iz XYZ Premium fashion store. Revijo si je v blagovnih znamkah modne trgovine s konceptom iz prve vrste ogledala tudi zmagovalka nagradne igre Neprecenljivo modno doživetja, ki jo je omogočil Mastercard v sodelovanju z XYZ premium fashion store.  Nagrajenka? Ajda Rep, ki je svoj stilski podvig začela že nekaj dni pred dogodkom, na pomerjanju z modno strokovnjakinjo Majo Bulc in je dogodek obiskala v stilu največjih svetovnih zvezdnic. Za slovenske razmere visoki luksuz.


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta