avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Primigali 790,00 evrov

Na jubilejnem 10. dobrodelnem teku Migaj z mano smo primigali 790,00 evrov za štipendiste FUH.

MIGALI ZA MLADE ŠTIPENDITSTE

V soboto, 7. aprila, smo s Fundacijo Utrip humanosti izvedli jubilejni že 10. dobrodelni tek/hojo v boju proti debelosti, zdravo hujšam, in skupaj zbrali 790,00 evrov. 

DSC-0378.jpg

MIGAJ Z MANO – DOBRODELNO IN ZABAVNO

Obisk dobrodelnega teka/hoje okoli Šmartinskega jezera je bil tudi tokrat popolno doživetje za vso družino. Sproščeno druženje je spremljalo še sonce. To je privabilo mnoge obiskovalce in tudi šole.

Dvorišče Pušn šanka Pr' Tini smo spremenili v prizorišče, polno dogajanja. Za odlično vzdušje je najprej poskrbel osebni trener z vodeno vadbo za skupinsko ogrevanje. Prisotne so pozdravili ambasadorji Fundacije Utrip humanosti – RK Celje Pivovarna Laško in Boštjan Romih, ki je mladim svetoval, naj čim bolj pozabijo na moderno tehnologijo in prosti čas preživljajo v naravi. Hkrati pa se je skupaj s predsednikom FUH Gašperjem Puhanom podal tudi na tekaško progo – nista se le pomešala med tekače, pač pa sta tudi pretekla krajšo, torej 4-kilometrsko progo. Puhan se je še pred začetkom v prvi vrsti zahvalil vsem prostovoljcem in sponzorjem, ki so omogočili pripravo teka.

IMG-4236.jpg

Na pomen zdravega načina življenja pa je opozorila članica uprave Fundacije Utrip humanosti prim. Jana Govc Eržen, dr. med., spec. splošne medicine, ki je tokrat še posebej izpostavila pomen kvalitetnega spanca.

Po teku smo ugotovili, da smo zmagovalci vsi, ki smo se dogodka udeležili. Sledilo je druženje ob palačinkah iz Galerija okusov, izotoničnih napitkih, ki so jih pripravljale hostese proteini.si, s skavti iz Celja, ki so skupaj s tekači demonstrirali številne načine aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, ob stojnici OŠ Lave, od koder so učenci prinesli dobrote z njihovega vrta, predstavniki NIJVZ pa so opozorili na pomen ozaveščanja o preventivi za zdrav življenjski slog.

IMG-4360.jpg

DOBRODELNOST

Tekači in pohodniki so z vplačilom startnine prispevali v štipendijski sklad Fundacije Utrip humanosti – ta je namenjen mladim, obolelim za rakom iz 03 regije. Vsa zbrana sredstva – v višini 790,00 evrov – so bila v celoti prenešena v štipendijski sklad. Zato še enkrat hvala vsem, ki so prispevali.

SPONZORJI

Dobrodelno prireditev smo lahko izvedli s pomočjo prostovoljcev in sponzorjev – Mlekarna Celeia, Meja Šentrjur, Proteini.si, AS zavarovalnica, ZPO Celje, SAZAS – ter glavnega medijskega pokrovitelja Radio Celje in Novi tednik. Skupaj zmoremo več; migajmo skupaj in pomagajmo mladim na poti do izobrazbe.


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta