avatar
Postani 24.911. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Shaolin-kitajski menihi v Ljubljani

V soboto se spet vrača v Ljubljano svetovno znana vrhunska predstava kitajskih menihov iz znamenitega templja Shaolin. Tokrat gre res za dih jemajočo atrakcijo, ki po svetu že več kot 20 let navdušuje širše občinstvo. Pohvalijo se lahko z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah. V sklopu svetovne turneje bo na ogled tudi slovenskemu občinstvu in sicer v soboto, 31. marca 2018, ob 19. uri v ljubljanski Hali Tivoli. Podarite sebi, družini ali prijateljem nepozaben večer, o katerem se boste pogovarjali še mesece.

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, tai chijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. Dolgo časa ena najbolj varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, boste spoznali v izvrstni, skoraj dve uri trajajoči predstavi z vmesnim odmorom, v kateri nastopajo kitajski menihi, vodi pa jih 80-letni mojster templja.

shaolin Shaolin - preseneči boste, kaj zmoreta telo in duh[/caption]

Predstavo sestavljajo vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so:

  • razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo,
  • lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih,
  • premikanje predmetov z lastno energijo,
  • nastavljanje ostrih sulic na vrat,
  • neverjetni met igle skozi stekleno ploščo,
  • česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega  otroka
  • ter številne druge atrakcije.

V sinhroniziranem dokumentarnem filmu v sklopu predstave pa boste spoznali življenje v samostanu, kjer na tisoče učencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih veščin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer živijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prenašajo iz roda v rod. Predstava je interaktivna, zato bodo lahko gledalci tudi sodelovali in skupaj z nastopajočimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči. Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način. Spoznali boste, kako je Qi – energijski tok v človeškem telesu mogoče z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na način, da je telo lahko za krajši čas imuno proti bolečini ali poškodbi , ali pa ga uporabiti za zdravljenje.

shaolin

http://www.eventim.si/si/izvajalec/shaolin-kung-fu-1742/profile.html

 


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta