avatar
Postani 24.911. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Udobje bivanja je stvar izbire

Iščete velika, razkošna, napredna stanovanja? Si želite vsakdana v izjemnosti pogledov na panoramo Ljubljane in okoliške Alpe hkrati? V najboljšem delu mesta, za Bežigradom, jemljejo sapo prekrasne, nadstandardne oblike bivanja. Za ljubitelje prestiža in kakovosti obenem so na voljo velika, moderna, izjemno funkcionalna petsobna stanovanja v enem ali dveh nadstropjih z ložami ter terasami. Stanovanja, ki simbolizirajo inteligentni glamur hkrati pa v okviru tehnološke dovršenosti odsevajo posebno energijo. Portal www.luksuz.net predstavlja velika stanovanja v Eko srebrni hiši.

razkošna stanovanja Glamur sredi Ljubljane, Eko srebrna hiša

Stanovanja, ki postanejo del Vas

Moderna umetnost bivanja je slog življenja tistih, ki se zavedajo, da ni pomembno samo živeti, ampak živeti v duhu prefinjene sodobnosti in napredne prihodnosti. Vsa omenjena stanovanja so del zanimive zgodbe o Eko srebrni hiši. Ponašajo se z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek svobode in prostornimi terasami za bodisi družabna srečanja bodisi kotiček, kamor se skrijete pred mestnim vrvežem. Nad njimi se navdušujejo ljubitelji urbanega življenja, ki se zavedajo pomena lokacije, kljub temu pa zahtevajo svojo zasebnost in mir.

razkošna stanovanjaRazkošje po meri urbanega življenja sredi Ljubljane jemlje dih in vabi nove lastnike k nakupu

Dodajte stanovanju svoj pečat

Imate svojstven občutek za interier? Sodobno zasnovane površine omogočajo opremljanje s stilsko ali unikatno notranjo opremo glede na želje in potrebe posameznika. Stanovanja, ki se nahajajo na odlični lokaciji ob Dunajski cesti ob obvoznici so primerna za osebe z lastnim slogom življenjskega utripa, pa tudi uspešnim poslovnim ljudem, pri katerih je čas svojevrstno razkošje. In nenazadnje so sodobno zasnovana stanovanja lahko priložnost za pametno investicijo v inteligentno zasnovano stavbo, ki ne misli samo na danes, ampak predvsem na jutri.

razkošna stanovanjaSvetla, prostorna in zasteklena stanovanja obenem ponujajo možnost notranje opreme za najbolj zahtevne.

KO JE STANOVANJE PRESTIŽ

IN VARNA NALOŽBA.

 

razkošna stanovanjaPanoramski razgledi brez primere – življenje, kot ga rišejo sanje.

Razkošje tehnologije in inovacij

Stanovanja se ponašajo z visokim udobjem bivanja, izrabo najsodobnejših tehnologij in prijaznostjo do okolja. To pomeni, da so hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, senčenje in osončenje programsko izdelani za vsako stanovanje posebej z možnostjo prilagoditve po svojih željah. Razkošje bivanja se namreč meri tudi v možnosti lastne izbire, kako bomo živeli. Moderno urbano življenje v Eko srebrni hiši poteka v enajstih etažah z tremi vhodi in stopnišči ter šestimi dvigali, ki omogočajo nemoten dostop do vseh stanovanjskih enot. Stavba ima energetsko izkaznico energijskega razreda A1 (8kWh/m2a).

razkošna stanovanja Večsobna stanovanja, prostorne terase, izjemna tehnična dovršenost.

STANOVANJA SO PERSONIFIKACIJA PAMETNEGA GLAMURJA.

Več o stanovanjih: http://www.ekosrebrnahisa.si/si/Apartment/132/B_10_5_B_11_5

 

Oglasite se v naši v prodajni pisarni na Dunajski 144 v Ljubljani in se prepričajte o naših bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj. Info/prodaja;prodaja@akropola.si. , Gregor Kruhar Pegam 040 666 633, Špela Nosan 041 686 965

www.ekosrebrnahisa.si


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta