avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Primeren izbor za oddih med zimskimi počitnicami - Čatež

Na portalu www.luksuz.net so se pred zimskimi počitnicami lotili predstavitve kakovostne ponudbe Term Čatež. Čatež je že dolga leta izjemno iskana lokacija za starše in najmlajše, za upokojence in tiste, ki iščejo razvajanje za telo in duha. Preverite, zakaj so prav v Čatežu tako primerni za februarske užitke v vodi.

Februar je za številne, najbolj pa seveda za šolarje, najbolj priljubljen mesec prav zaradi zimskih počitnic. Te pa bodo nepozabne, če jih bodo preživeli v termalnem raju Term Čatež, kjer uživanja v zdravilni termalni vodi zlepa ne zmanjka. Nato vsakič, ko se po počitnicah peljemo mimo Čateža, v mislih podoživljamo čudovite spomine na razvajanje in zabavo, ki jo ponuja škrat Čatež, njihova maskota in izjemno kakovostna ponudba v termah z zelo dolgo tradicijo. Zimske počitnice so idealne so njihov obisk. Na portalu Luksuz predstavljamo nekaj razlogov za tako izbiro.

Termalna voda je zakon!

Zimska Termalna riviera je v teh hladnih dneh pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča … Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje natoboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Zagotavljajo morje doživetij prav za vsakogar: bazen z valovi, masažne bazene, proge za deskanje, tobogane, privlačne programe razvajanja v Savna parku…

V čateški termalni metropoli lahko uživate še ugodneje, saj lahko vse do konca februarja kupite vstopnice za kopanje v Termalni rivieri pod ugodnimi pogoji v predprodaji. Cene vstopnice tudi v času počitnic ne bodo višje, ampak ostanejo cenovno enako privlačne kot v izvenpočitniškem obdobju.

Za vsakega nekaj

Otroci bodo v termalnem počitniškem raju uživali v kreativnih delavnicah, odrasli pa v številnih športnih aktivnostih. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v Čatežu ves dan poskrbljeno za številne aktivnosti: drsanje na kar 600 m2 veliki ledeni nadkriti ploskvi, ustvarjalne delavnice za najmlajše, programi razvajanja v  Spa & Wellness centru, …

Dobre hrane, plesa in glasbe v Čatežu tudi ne manjka. Poleg klasičnega pustnega plesa z bogatimi nagradami za najboljše maske, bodo poskrbeli tudi za pustno kulinarično uživanje, kjer krofov, flancatov ne bo manjkalo, kot tudi drugih pustnih (mesnih) jedi ne.

Preberite več o oazi razvajanja na PORTALU LUKSUZ:NET


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta