avatar
Postani 24.911. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Neverjetna limonska trava in čaj CC Tea

Limonska trava iz Manipurja je nekaj, kar si zaželiš ob jutrih namesto kave, popoldne po kosilu, zvečer, ko se dan prevesi v noč. Zaželiš si jo, da si zbistriš um in takrat ko se ti svet vrti prehitro in ga moraš ustaviti. Limonska trava je vrhunska ponudba v wellnesih, spa centrih, hotelih in restavracijah. Ste že kdaj naročili v gostilni ali kavarni čaj CC Tea-čaj iz limonske trave? Poskusite.

Priloge
slika

Če ga imajo, gotovo sodijo med bolje založena mesta, ki jim je veliko do tega, da imajo gostje dovolj izbire in predvsem da imajo visoko kakovostno ponudbo. Celotno reportažo najdete na NA PORTALU LUKSUZ:NET

 

Zakaj je ta konkretna vrsta, ki jo uvažajo Zupančičevi preko svojega podjetja Rožle, drugačna od drugih, ki so na voljo v Sloveniji? Kaj so glavne prednosti?

»CC Tea vsebuje le čisto limonsko travo Cymbopogon Citratus, ki je domorodna V Indiji, brez kakršnegakoli dodatkov. Plantaže se raztezajo na pobočjih nad Imphalom v Manipurju v SV Indiji, kjer so idealni geografski in podnebni pogoji za rast. Tako rastlina uspeva v njej domačem in naravnem okolju in le tako lahko vsebuje pravo ravnovesje aktivnih spojin. To zagotavlja čaju največjo možno kakovost v aromi in okusu ter svežino. Sodelujemo neposredno z edinim tamkajšnjim lokalnim pridelovalcem, ki velja tudi za najboljšega ekološkega pridelovalca takšne vrste čaja v Indiji.  Njegovo celotno delovanje stremi k okoljski in socialni trajnosti. Lokalne ženske, zaposlene na plantažah, so dobro izurjene za ročno žetev. Čaj je zelo bogat s citralom, ki mu daje nežno naravno aromo citrusov. Velika prednost je tudi, da ga lahko pijemo tako toplega kot hladnega in okus ostane enak,« navdušeno pripovedujejo uvoznice. Izdelek najdet na njihovi spletni strani TULEObjava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta