avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Prvi center za hrbtenice na Balkanu

Saj poznate tako pogosto zapisane stavke in izrečene ugotovitve, da se dandanes z bolečinami v predelu hrbtenice srečuje že vsaka druga odrasla oseba. Ljudje, nekoč pokončni in navajeni gibanja, se danes sede pehamo za zaslužkom. V Čatežu lahko pod vodstvom visoko usposobljenih fizioterapevtov in na napravah Dr.Wolff preverite, kakšno je stanje vaših mišic. To je edini tak center v Sloveniji in na tem delu Balkana.

multifidus2-dr-wolff-1491974768.jpg
Primerno za vse s težavami hrbtenice
Stalno gibanje je torej nujno potrebno. Pri gibanju se namreč medvretenčne ploščice napolnijo s tekočino in tako ohranjajo svojo naravno blažilno funkcijo. Dobro utrjene globoke trebušne in hrbtne mišice razbremenijo medvretenčne ploščice in poskrbijo za boljšo oporo in elastičnost hrbtenice. Ponavljam in v tem je sveta resnica: za preprečevanje in zmanjšanje bolečin v predelu hrbtenice lahko veliko naredimo sami, predvsem s pravilnim gibanjem ter z uravnovešeno in vseživljenjsko vadbo. In ko sem izvajala vadbe na napravah Dr. Wolff, sem sama sebi obljubila, da bom odslej zagotovo bolj pridna. Kako zadeva deluje? Takole


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta