avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Raziščite nove poti in osvojite še neznano

Radovednost, nove poti, novi kraji, popolne avanture! Bodite samozavestni, dovolite si nekaj več z novim Suunto Traverse. Ustvarjen za avanturiste, ki radi nenehno odkrivajo nove kraje in poti.

Novi Suunto Traverse je popolna izbira za navdušene pohodnike in avanturiste. Ura združuje kombinacijo klasičnih outdoor in naprednih trening funkcij funkcij, z dodano GPS navigacijo v kompaktni, a izjemno privlačni in moderni obliki.

Integriran sistem za navigacijo GPS in GLONASS (Suunto Traverse bo kasneje v letu 2015 podpiral ruski satelitski navigacijski sistem GLONASS) je okrepljen s prenovljenimi topografskimi mapami, ki so dosegljive na Suunto Movescount portalu, zajemajo pa tako smučarske , pohodne kot gorsko-kolesarske poti. Tako boste lahko svoje nove avanture načrtovali varno, enostavno in hitro. Velik poudarek je na enostavni uporabi ter hitremu dostopu do ključnih funkcij. Na svoji napravi boste lahko imeli shranjenih kar do 50 različnih poti, za dodatno orientacijo vam je na voljo 3D kompas, baterija pa bo zdržala tudi do 100 h.

Suunto-Traverse-Collection-870x270-1448894312.png

Osredotočenost na osnovne outdoor funkcije:

Višina, vertikalna hitrost in skupni vzpon so natančno izmerjeni s pomočjo FusedAlti™, kjer je informacija o zračnem tlaku združena s satelitsko  nadmorsko višino. Čas sončnega vzhoda in zahoda, vas bo informiral o tem, koliko dnevne svetlobe vam je še ostalo, vibracijski alarm vas bo opozoril pred nevihto, svetilka, s katero boste v temi lažje našli svoje stvari, ali posvetili na zemljevid pa so nepogrešjive funkcije, ki vam bodo v oporo med odkrivanjem novih poti tudi, če vas bo ujela tema.

Poleg prikaza hitrosti, razdalje in višine, boste na vaši poti lahko označili točke, ki so za vas še posebej pomembne, s pomočjo GPS sistema pa bo avtomatično vključeno tudi štetje korakov v primeru, da se boste morali vrniti po isti poti nazaj.

Ura za vsakodnevne avanture

SS021844000-TRAVERSE-Amber-Perspective-View-Breadcrumb-UI-Metric-NEGATIVE-1448894341.png
S Suunto Traverse boste vedno vedeli koliko je natančen čas, ne glede na to v katerem časovnem pasu se boste znašli, saj le ta poskrbi, za avtomatično posodobitev. Vaše dnevne aktivnosti bodo zabeležene s štetjem korakov in prikazom porabljenih kalorij, da boste vedno na tekočem pa boste lahko preko zaslona na uri spremljali obvestila, klice in sporočila iz vašega pametnega telefona. Povezljivost s Suunto aplikacijo Movescount za iOS in Android bo omogočila prenos ter delitev vaših aktivnosti in spremljanje aktivnosti vaših prijateljev.

Zaradi izjemno nizke teže, nove zasnove antene in neverjetno mehkega silikonskega paščka boste pogosto pozabili, da jo nosite. Tako se boste lahko v naravi osredotočili na lepote odkrivanja novih poti in ne na to, kako boste uporabljali uro.

Tisti, ki želite nadgraditi tudi fizično pripravljenost pa si boste priredili svoje trening  funkcije. Vašo učinkovitost in aktivnosti boste lahko enostavno analizirali in spremljali kar na Movescount portalu. Ura je prav tako povezljiva z novim Suunto Bluetooth® Smart senzorjem, za merjenje srčnega utripa.

Bodite samozavestni in stopite iz povprečja z novo uro Suunto Traverse, ki bo vaš popolni spremljevalec na novih, nepoznanih avanturah!

Več tukaj.


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta