avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Slovenski biatlonci zmagujejo z novo Suunto opremo

Letošnjo leto je slovenska biatlonska ekipa pokazala, da je v izvrstni formi. Odlični rezultati so plod trdega dela, odrekanja, sistematičnosti in navsezadnje tudi kvalitetne opreme.

Biathlon-TeamSLO-2014-15-2--1426578938.jpg

Slovenski biatlonci to sezono prvič uporabljajo tako na treningih, kot na tekmah,  novo športno uro SUUNTO AMBIT 3 Peak. Gre za GPS multifunkcijski ročni inštrument, ki zadovolji potrebe vseh outdoor športnikov, torej vseh tistih, ki svoj prosti čas preživljajo v naravi in želijo od svojih aktivnosti kar največ.

Uspeh prvotne različice AMBIT športne ure je vodil v razvoj prenovljenega AMBIT 3 Peak instrumenta, ki združuje vse od GPS navigacije, višinomera z FusedAlti™ tehnologijo, 3D kompasa do naprednega merilca srčnega utripa. Ponaša se z ekstremnim trajanjem baterije (do 50 ur v GPS načinu), njen vzdržljiv dizajn s steklenimi vlakni, utrjenim ohišjem in obročem iz nerjavečega jekla, pa pripravi uro tudi na najtežje razmere in na kakršnokoli pustolovščino v vseh razmerah.

Biathlon-TeamSLO-Suunto1-2--1426578970.jpg

Naš najboljši biatlonec Jakov Fak o novem AMBIT 3 Peak in njegovi praktični uporabnosti:

“Na Suunto se resnično lahko zanesem, saj mi vedno natančno pokaže v katerem območju se gibam na treningu. Različne dodatne funkcije mi pomagajo, da je moj trening lahko skrbno načrtovan in tako tudi izpeljan. Zelo sem zadovoljen z njim in ga z veseljem nosim tudi v svojem prostem času.”

Poleg praktične uporabnosti športne ure AMBIT 3 Peak, sedaj lahko preprosto na svojemu pametnemu telefonu tudi sledite in delite svoje športne aktivnosti ter dogodivščine z novo brezplačno mobilno Suunto Movescount aplikacijo, kjer sproti pregledujete podatke, spreminjate nastavitve in brezžično delite aktivnosti, medtem ko ste na poti. Ko se vaša Ambit3 ura enkrat poveže z aplikacijo Suunto Movescount App, se vaša GPS ura pretvori v več-funkcijsko pametno uro. Brezžično lahko naložite svoje aktivnosti, spremenite nastavitve in poskrbite, da so vaš čas in GPS podatki posodobljeni, ko ste na poti.  Na uri lahko tudi prejemate klice in SMS obvestila, saj ne potrebujete prenehati s treningom, da bi videli, kdo vas kliče.

Biathlon-SU-140524-Ambit3Mallorca-MB-5544-1426579021.jpg
Posebnost Suunto AMBIT 3 Peak niso le izjemno natančne in vsestranske funkcije, temveč možnosti programske nadgradnje. Suunto namreč posodablja tudi osnovno programsko opremo in tudi na tak način odgovarja na vse večje zahteve outdoor športnikov. Uporabniki lahko na portalu Movescount.com s programom Suunto App Zone tudi sami nalagajo, spreminjajo ali ustvarjajo nove aplikacije, ki so specifično prilagojene različnim športom. Svoj Suunto Ambit 3 Peak lahko prilagodite s 5000+ aplikacijami brezplačno. Če ne najdete tistega kar si želite, pa enostavno uporabite Suunto oblikovalec aplikacij in si ustvarite svojo.

Slovenski biatlonci so izbrali najboljše  - SUUNTO AMBIT 3 PEAK!


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta