avatar
Postani 24.912. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Dan odprtih vrat parka Novo Celje

Grajska poroka v objemu zgodovine, srednjega veka in z okusom domačega, drugačnega, novega in zaljubljenega

Priloge
slika
slika
slika

»Grajska poroka v objemu zgodovine, narave in ljubezni«

v soboto, 13. aprila, med 10. in 18. uro, bo v mirnem in naravnem okolju parka Novo Celje, v objemu zgodovine, srednjega veka in z okusom domačega, drugačnega, novega in zaljubljenega potekal dan odprtih vrat »Grajske poroke v objemu zgodovine in narave«. Dogodek, ki ga skupaj pripravljajo Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec, podjetjePetre Šotori d.o.o. in Grajsko poslovno-izobraževalno središče Mega, bo ponudil zanimivo celodnevno »poročno« dogajanje s prikazi izvedbe obredov, predstavitvijo odličnih in priznanih domačih ponudnikov poročnih izdelkov, pokušino poročnega cateringa podjetja Be good d.o.o. ter z drugim kulturno-zabavnim spremljevalnim programom in druženjem.

Dvorcu Novo Celje bo potekala predstavitev notranjega poročnega obreda s poročno dekoracijo, poročnimi šopki, oblekami, nakitom, čevlji, srednjeveško kočijo, starodavnim avtomobilom in fotografom. Obiskovalci se bodo lahko sprehodili tudi skoziporočni obred pod šotorom, ob »zakonski poti« si ogledali ali celo izbrali poročne prstane, šopke, konfete, vabila, okrasitev z baloni in podobno. V zunanjem šotoru bodo izvedeli vse o poroki na prostem, se posvetovali o poročni frizuri in stilski podobi, v idiličnem ambientu »Galerije okusov« v grajskem poslovno-izobraževalnem središču Mega pa okušali poročne dobrote, se fotografirali ob rezanju čisto prave poročne torte ter uživali ob zvokih instrumentalne glasbe.

Med 11. in 13. uro ter med 15. in 17. uro pa se bodo odvili tudi številni nastopi inspremljevalni program »v živo«. V Dvorcu Novo Celje bodo v srednjeveških oblekah nastopali KUD Galjarda ter violinisti, v prostorih »Galerije okusov« pa bo poleg instrumentalistov nastopila tudi skupina M.J.A.V. Odlični frizerji in stilisti bodo poskrbeli za poročni stilski izziv ter obiskovalcem ponudili možnost oblikovanja frizure in make up-a.

Kot vrhunec celodnevnega poročnega dogajanja pa ob 17. uri sledi PRAVA POROKA oziroma poročni obred v Dvorcu, kjer si bosta mladoporočenca dahnilausodni DA in zapečatila ta čudovit dan v objemu zgodovine in narave.

Vabimo vas k sodelovanju in predstavitvi parka Novo Celje kot poročne destinacije, ki prinaša nekaj novega in drugačnega, nekaj malo bolj grajskega.

Več informacij o dogodku:

  • Vita Omladič Puhan, 031 280 571, Grajsko poslovno-izobraževalno središče Mega;
  • Sabina Palir, 03 714 03 90, zkst.turizem@siol.net, ZKŠT Žalec;
  • Ane Mari Petre, 03 703 21 00, 041 865 875, info@petre.si, Petre d.o.o.

Se vidimo na grajskem, zabavnem in zaljubljenem druženju v parku Novo Celje.


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta