avatar
Postani 24.911. član/ica
Prijavi se
Življenjski stilAktivno življenjeOtrok & družinaZdravjeOkoljeEko-nomijaTurizemKulinarika

Da bodo vaše avanture in treningi še zanimivejši

Večnamenske športne ure SUUNTO QUEST odlikuje tehnološka dovršenost in izjemen stil!

Priloge
slika
slika
Suunto-20Quest-20and-20Foot-20POD-20mini-1331292445.jpg
Pomladni čas, je čas, ko se narava prebuja. Prebuja pa se tudi naše telo, ki je, po »zimskem počitku« želno svežega zraka in sončnih žarkov. Nič ni lepšega kot se svobodno gibati v naravi in biti del nje. Preprosto je najpomembneje, da v športu uživamo.  Ni pomembno ali ste rekreativec ali profesionalen športnik, ali zgolj uživate v svojem najljubšem športu ali pa se pripravljate na pomembno tekmovanje. V vsakem primeru potrebujete športno uro, na katero se lahko zanesete.

Tako rekreativci kot profesionalni športniki si danes  treninge in tekmovanja težko predstavljamo brez modrnih več namenskih športnih ur. Te v sebi skrivajo številne uporabne podatke, s katerimi lahko posameznik treninge prilagaja svojim željam in sposobnosti. To so pravi mali osebni trenerji.

Suunto je že dolga leta ena izmed vodilnih blagovnih znamk na področju športnih ur in preciznih merilnih instrumentov. Za letošnjepoletje pa so predstavili popolno novost.

SUUNTO QUEST je športna ura z merilcem srčnega utripa, ki vključuje vse pametne in enostavne rešitve, s katerimi bodo vaši trening ali avanture postale še zanimivejše in intenzivnejše. Večnamenska športna ura SUUNTO QUEST je zasnovana za športnike, ki so navdušeni nad enostavnim ali naprednim načrtovanjem treningov in poenostavljenimi orodji za analizo aktivnosti, hkrati pa so lahko elegantni dodatek za vsakodnevno uporabo. Opremljena je z jasnim zaslonom, hkrati pa se ponaša z udobnostjo, nizko težo in zelo enostavno uporabo.

Pri vsej tehnološku dovršenosti pa proizvajalci niso pozabili na stil in modo. Tako je ura sedaj na voljo v črni ali oranžni barvi v kompletu z merilcem srčnega utripa Dual Comfort Belt in dodatkom Movestick Mini, ki omogoča brezžično povezljivost z osebnim računalnikom in portalom Movescount.com. Novost je predvsem dvostranska povezljivost s sistemom Movescount.com, ki poleg napredne analize in nasvetov pri treningu uporabniku omogoča tudi prilagajanje nastavitev treninga na sami uri kar prek računalnika. Tako lahko uro povsem prilagodite in uporabljate samo tiste elemente, ki vas najbolj zanimajo. S pomočjo portala Movescount.com boste tako lažje napredovali ali dosegli zastavljene cilje.

Športna ura SUUNTO QUEST za vsakogar

suunto-model3-1331292386.jpg
V »družbi« športne ure SUUNTO QUEST bdo uživali tako tekači, kolesarji, plavalci, smučarji in pohodniki.

Tekačem je namenjen dodatek Foot POD, ki zagotavlja izjemno natančno merjenje pretečene razdalje in prikaz hitrosti med tekom. Kolesarje bo navdušila kompatibilnost s sistemom Bike POD, ki poleg analize treninga na kolesu omogoča tudi avtomatski preklop med različnimi načini treninga. Za boljšo kontrolo pri naprednih treningih ura omogoča tudi merjenje in nastavitev intervalov, ki jih lahko začnete ali končate samo s pritiskom na zaslon.

Največja novost je prikaz regeneracijskega časa. Ura po končanem treningu glede na vašo pripravljenost sama izračuna čas regeneracije, ki je potreben za sprostitev in ga prikazuje na osnovnem zaslonu.

Športna ura SUUNTO QUEST vam omogoča, vse, kar potrebujte za odličen trening in tempiranje pripravljenosti. Je vaš nepogrešljiv spremljevalec na treningu, tekmovanjih, počitnicah in pri vakdanjih aktivnostih.

Glavne funkcije so:
-       Merilec srčnega utripa z nastavitvijo lastnih con
-       Možnost nastavitve individualnih treningov
-       Napredne analize na Movescount.com
-       Nastavitev intervalov ali krogov
-       Štoparica
-       Prikaz regeneracijskega časa
-       Hitrost, in pretečena razdalja v realnem času (running pack)
-       Prikaz kadence v realnem času (running pack)

Sedaj se lahko resnično posvetite sebi in vadbi, za ostale podrobnosti poskrbi športna ura SUUNTO QUEST.

Oglasno sporočilo


Objava izraža mnenja avtorja vsebine, pri čemer Lifestyle natural ne odgovarja za točnost podatkov.
oceni:slabo oceni:dobro ##RATING_SUM##      
fb    
Objavi nov komentar
Komentar
ne obveščaj me o drugih komentarjih

Komentarji

Ni še nobenega :(
 
banner
banner
banner
banner

Lifestyle natural © 2010-2012 | Pravno obvestilo | O projektu | O fundaciji Utrip humanosti Kontakt | Pogosta vprašanja | Člani | Partnerji
Ta spletna stran uporablja piškotke.
Piškotki so majhne besedile datoteke, ki jih ob ogledu strani shrani vaš računalnik in jih ob vnovičnem nalaganju strani pošlje našem strežniku.
Niso nekaj novega - nastali so leta 1994 in dandanes jih uporablja ogromna večina spletnih strani po vsem svetu.
Nov pa je zakon, ki zahteva, da morajo uporabniki o njih biti izrecno obveščeni.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Obvestila
info
bar
Moja mapa
mapa
bar
Moj profil
profil
bar
Oblak
oblak
bar
Pošta
posta